WARUNG IENGIE CAPELLE A/D IJSSEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Iengie Capelle a/d IJssel. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2024 om 12:56 na 1,5 uur wordt ik gebeld en moet er nog aan de bestelling worden begonnen. Het gerecht is op, dus moet ik iets anders kiezen. Bezorging heeft ruim 2 uur geduurd! Hij zou er iets lekkers bij doen om het leed te verzachten, maar helaas....
1 jul 2024 om 7:23 Die her herie was heerlijk en die nasi antroewa kip was super heerlijk. Ik lekkker gegeten. Bedankt voor de service.
30 jun 2024 om 21:46 Eten was oké maar heb zeker (naar mijn mening) betere Surinaamse eettenten meegemaakt. Daarnaast was bezorgtijd langer dan anderhalf uur. Telefonische bereikbaarheid en vriendelijkheid was wel prima.
30 jun 2024 om 20:42 Ik heb meer dan 2 uur gewacht op mijn bestelling. Mn eetlust was weg en heb m’n familie moeten teleurstellen want ook zij moesten wachten op hun eten. Ik ben echt pissig!
29 jun 2024 om 23:10 Ik heb jammer genoeg geen pindasaus bij de pitjel gekregen. Het rotideeg was taai en op sommige plekken erg hard. Ik denk door de magnetron of omdat het een dag van tevoren was bereidt. De rotisaus was niet meer vloeibaar, maar is een puree geworden.
29 jun 2024 om 18:59 Ik bestel maar als ik via de site kijk is het al bezorgd maar ik heb niets. Als je dan 2x belt dan is het onderweg. Van het adres tot mijn huis is het kwartier met brommer/auto. Ik vind 2 uur wachten op eten niet netjes
23 jun 2024 om 20:36 Overheerlijke maaltijd. Waar voor je geld. Niet te kruidig en prima verdeling van vlees en groente. Jammer genoeg gad thuis bezorgd app alleen een kortere bezorgtijd dan het echt was. Maar wel wachten waard.
22 jun 2024 om 19:35 Ga er vaak eten met mij moeder en bestel regelmatig online vriendelijk personeel. Schone en nette zaak
19 jun 2024 om 17:04 Ondanks de het lange wachten was het weer onwijs lekker
18 jun 2024 om 16:49 Maaltijd openen en vliegjes erin. Alles direct weggegooid.Zonde vh geld na lang wachten.
16 jun 2024 om 21:31 Er heeft 45 min in de app gestaan dat de bezorger onderweg was. Het zou er om 19.15 zijn. Het was er om 20.05.
16 jun 2024 om 21:26 Was lekker hoor!